logo zonder achtergrond klein
Data 2018

* 17 & 18 november, Neede

Tijden 2 daagse zijn za van 9.00 tot ±17.30 en zo van 9.30 tot ±17.30
Prijs €245
Aanmelden kan via info@voicemedicine.nl

De 2-daagse Soul Voice®  workshop is de eerste stap die je op het Soul Voice® pad kunt doen. Ikzelf, Joyce, had altijd een enorm verlangen naar workshops waarin ik lekker diep kon duiken. Daarmee bedoel ik dat ik graag de ruimte krijg om te gaan met wat er is. Om de signalen van mijn lichaam te leren begrijpen en uiting te kunnen en mogen geven aan alle gevoelens die daarbij horen. Kortom om in alle echtheid mijn ware natuur te mogen ontdekken, stromen en leven. En dot alle natuurlijk in een veilige en goed begrensde bedding.
In Soul Voice® heb ik dat helemaal gevonden en vond ik nog meer dan ik dacht dat mogelijk was. Dus je snapt wel dat ik vanaf dat moment wel wist wat mijn pad was. Want dat wat ik zocht was er tot op dat moment nog niet…Wat mij betreft is Soul Voice® echt onvergelijkbaar met alles wat ik in eerdere workshops en trainingen had ervaren en dat was al best heel geweldig.
Dus met veel plezier laat ik jullie in de 2 daagse graag kennis maken met deze werkwijze.

DSC_0276

DSC_0431

DSC_0041Wat gaan we dan zo ongeveer doen in zo’n 2 daagse?


  • Heerlijke warming up oefeningen die je de resonantie van je stem in je lijf laten voelen en het krachtige helende effect wat dit heeft. En hoe dat zo naar meer meer meer smaakt.
  • Contact maken met onze onschuldige oorspronkelijke staat van zijn en onze oerkracht.
  • Diep in contact met ons lichaam voelen waar het niet stroomt en daar klank aan leren geven met dissonante klanken, dus met ‘niet mooie’ klanken. Oftewel onze kikkers kussen zoals wij dat in Soul Voice noemen.
  • In afstemming klank maken voor een ander en ook zelf ontvangen en ervaren hoe dat is.
  • Luistervaardigheden verder ontwikkelen.
  • Werken met de spelende en helende kracht van dolfijnen.
  • Het leren zingen van magische en betoverende boventonen, leren spelen met je renonantie holtes en ook de helende werking ervan voelen.

Kortom een heerlijk diepgaand weekend waar je gelouterd weer uit komt!DSC_0042

DSC_0193

Dussss; heb je een stem en kun je geluid maken? Kom en speel mee!Feedback van eerdere deelnemers


T stroomt stroomt stroomt In alle rust mag ik voelen En geven aan moeder En zus En vrienden Liefdesbrieven en tranen Van geluk en dankbaarheid Zomaar Op deze koude natte maandag In April
Wat t ook moge zijn
T werkt
En voel me één
Trilling
Liefde
Elly


De 2 daagse is de eerste stap die je kunt doen op Soul Voice® gebied en wat voor een. Voor mij persoonlijk was het ooit een enorm gevoel van thuiskomen. Alles kwam voor me samen in dit werk. Het weekend is heerlijk intensief, daar hou ik van. En tegelijkertijd realiseerde me ik dat als dit dus nog maar de introductie was er dus nog een hele wereld aan klanken voor me open lag. En dat terwijl ik toch al lang bezig was met klank maken, lichaamsgericht werk en healing. Na de 2 daagse is daar de 5 daagse, de practitioners training (bij Karina Schelde) en als je dan net zo hooked bent als ik is er ook nog de teacher training. En nog ben ik niet uitgeleerd, it's an ungoing journey :-)

Wat ik mooi vind aan Soul Voice® is dat het steeds dieper gaat en oneindige mogelijkheden lijkt te bieden waarin naast de technieken die je leert in mijn beleving heel veel ruimte is voor je eigen creativiteit, autoriteit en authenticiteit. De 2 daagse geeft een hele stevige basis in dit werk. Voor mij voelt het echt als een vak. Een vak waar ik gevoelsmatig al heel veel verbinding mee had maar waarin ik door de gedegen opleiding heel veel tools heb gekregen en waarin ik nu ook echt weet wat ik aan het doen ben zodat ik veel gerichter kan werken. En het is natuurlijk ook een eeuwenoud vak. In onze cultuur een vergeten vak en een zeer ondergewaardeerd vak. Het is dus behoorlijk pionierwerk en reclaimwerk om dit vak weer haar rechtmatige plek in de wereld te geven. Gewoonweg door het maar te doen, er heel veel plezier in te hebben en te genieten van de prachtige resultaten :-) En natuurlijk door zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken :-))

De 2 daagse kun je natuurlijk ook doen als je hier niet je werk van wilt maken. Want jeem, wat hebben wij in onze cultuur toch geleerd om onszelf in te houden als het gaat om geluid maken. En hoe gezond is het om het idee van mooie en lelijke klanken los te laten en gewoonweg maar te volgen wat jouw lichaam wil laten horen. Sounden noemen we het, iets wat voorbij gaat aan zingen. Het is zo'n wonder, te luisteren naar die klanken en de boodschappen te horen die jouw lichaam je vertelt. De vergeten emoties, de weggedrukte kreten. Zo mooi om te leren niet meer bang te zijn voor wat we allemaal met ons meedragen. Angst voor die oneindige doos van Pandora. Te weten wat er in ons leeft, ons te laten steunen door de ander, ons lichaam te volgen met de klank. Meer en meer vertrouwen te krijgen dat we onszelf kunnen dragen, bevrijden, voluit durven leven!
En dan is daar nog het wonder dat we die klanken ook voor de ander kunnen maken. Dat onze klanken kunnen wroeten, openen, bevrijden, transformeren, helen. Dat we een scala aan harmonieuze boventonen in onze stemmen herbergen. 
En zo kan ik nog wel even doorgaan want er zitten nog veel meer parels in dit weekend. Ik heb er in ieder geval nu al zin in.
Jij ook?
Joyce
Joyce Hellendoorn is gecertificeerd Soul Voice® practitioner en accredited Soul Voice® Teacher in de Soul Voice® 2 daagse Introductie workshop.
De 2 daagse Soul Voice workshop is vereist voor deelname aan de 5 daagse Soul Voice® advanced sound initiation en de Soul Voice® Practitioners Certification Program die gegeven wordt door grondlegster Karina Schelde. (kijk voor data van de PCP op www.soulvoice.net)


De Soul Voice® handboeken ‘De Stem van je Ziel’ en Expression Into Freedom zijn hier te bestellen.