Workshop boventoon zingen

Tijdens deze workshop leer je de magische kunst van het boventoon zingen. Iedereen heeft boventonen in zijn of haar stem, dat is een natuurlijk gegeven. De kunst is om te leren deze tonen mbv speciale zangtechnieken als het ware naar boven te halen. Vanuit een grondtoon begin je dan diverse hoge fluittonen te horen. Boventoon zang wordt al sinds mensenheugenis in diverse culturen gebruikt.

Ik zing zelf al jaren boventonen en ontdek nog elke dag nieuwe en diepere dimensies. Het leert me spelen met mijn stem, controle los te laten en tegelijkertijd geeft het me juist heel veel controle over de diverse subtiele lagen in mijn stem.

Boventoon zingen omvat veel meer dan het aanleren van een techniek. De techniek is eenvoudig. De kunst zit em erin dat hoe meer je gegrond en thuis bent in je lichaam hoe breder je spectrum van heldere boventonen wordt. Tevens kun je boventoon zang inzetten voor heling. Van jezelf en voor een ander. Op deze dag zullen we ook hier mee aan de slag gaan. Je leert over resonantie van ruimtes en daarmee ook over de resonantie ruimtes van jouw lichaam en dat van de ander.

Boventonen hebben invloed op je energiestroom, je kundalini, je zenuwstelsel. Het brengt je levenskracht en het brengt je tegelijkertijd rust.

13 mei 2018 zal ik een boventoon workshop geven op Hof van Moeder Aarde in Neede.
Tijd van 13.30-16.30
Prijs: 45 euro