pastedGraphic.png

Soul Voice® gaat voor mij in wezen over helemaal jeZelf zijn. Terug mogen keren naar je natuurlijke instinctieve zelf, zonder ‘beschermende’ laagjes, zonder maskers gewoon authentiek zijn. Het gebruik van de helende kracht van de stem ontrafelt als het ware alles wat tussen jou en je ware zelf staat. Kwetsbaar, zacht en tegelijkertijd krachtig zijn, intuitief en met een open hart in de wereld staand. Stevige grenzen voelend en diep verbonden met de aarde en de kosmos, het grote mysterie. Vanuit deze oorspronkelijke kracht en authenticiteit zijn wij in staat om onze directe omgeving en zelfs de aarde te helen, in verbinding met elkaar en het grote geheel.’

In mijn praktijk heb ik door de jaren heen gemerkt dat voor mij de helende stem het meest doeltreffend en ook zeer confronterend werkt. Daarom heb in 2009 besloten om mij verder te verdiepen en te bekwamen in het therapeutisch werken met de stem. In 2010 heb ik de opleiding tot Soul Voice® practitioner bij Karina Schelde afgerond en heb ik de internationale driejarige teacher training afgerond om dit werk samen met mijn collega’s te verspreiden. Ik ben geaccrediteerd teacher in de Soul Voice® 2-daagse en biedt sinds 2016 ook de 5-daagseSoul Voice® Advanced Sound Initiation aan.

Mijn stem, mijn meest kwetsbare instrument, omdat het rechtstreeks mijn ziel toont, is mijn krachtigste medicijn geworden. Door mijn stem te durven verbinden met mijn lijf, met mijn omgeving, met de aarde en met het universum, heb ik een mooie ontdekkingsreis gemaakt. Al mijn bevindingen op deze reis deel ik graag met jou, man of vrouw.

Karina Schelde

138 abonnees

Soul Voice® 8mins dutchsub – 2015

Later bekijken

Delen

<div class=”player-unavailable”><h1 class=”message”>Er is een fout opgetreden.</h1><div class=”submessage”><a href=”http://www.youtube.com/watch?v=RnFyhN3vCsM” target=”_blank”>Bekijk deze video op www.youtube.com</a> of schakel JavaScript in als dit is uitgeschakeld in je browser.</div></div>

De Soul Voice® methode is ontwikkeld door Karina Schelde, Nieuw Zeeland

“De menselijke stem is het meest krachtige instrument dat we tot onze beschikking hebben, zowel voor het helen van de mensheid als voor het in gang zetten van veranderingen in bewustzijn. 

De stem is de spiegel van ons innerlijk universum. Het is net zo uniek als onze vingerafdruk en reflecteert onze persoonlijke en collectieve verhalen. Ons lichaam draagt de herinneringen in zich van iedere ervaring die we opdeden in ons leven; dit zijn als opnames van verschillende klank frequenties. De menselijke stem overtreft alle andere healing-instrumenten omdat het een ziel heeft en omdat het de spirituele resonantie is van de persoon die de klank draagt. Ik geloof er in dat onze stem een afdruk van onze ziel in zich draagt waar we, vanaf onze geboorte, naar gezocht hebben – een codering die ons verhaal, onze overgeërfde wortels in zich draagt.

Omdat alle leven vibratie is en we een overgeerfde wijsheid van herinneringen en weten in onze DNA mee dragen, kunnen we door onze klank frequenties onze codering op DNA en celniveau openen. Mensen zijn wezens van resonantie. Onze cellen zijn vibrationele energie. Door verschillende Soul Voice technieken leer je stap voor stap om de lagen van je cellulaire geheugen dieper en dieper te ontrafelen. Door het sounden komen we ook in contact met onze voorouderlijke energie, wat ervoor zorgt dat je thuiskomt in je eigen authentieke klankbron, een plaats waar alles begint en bestaat. Het is vanuit deze plek dat je resoneert met de essentie van wie je bent, je vibrationele blauwdruk”

Karina Schelde, New Zealand

Kijk voor meer informatie over Soul Voice® en Karina Schelde op de website van Soul Voice® International

De Soul Voice® boeken De Stem van de Ziel en Expression Into Freedom zijn bij mij te bestellen door hier te klikken. 

Soul Voice® is een in Europa geregistreerde methode onder nummer ETCM Reg TM #006739528