Volg jij de roep van de Wilde Vrouw in jou?

Aanmelden via info@voicemedicine.nl

Uhm, wat houdt dat eigenlijk in en wat zou ik daar dan aan hebben?

De Wilde Vrouw in jou is jouw instinctieve kracht. Ze is rauw en puur, oerrrrr, primair. Ze heeft geen blad voor haar mond en vertrouwt op haar gut-feeling, haar buikgevoel. Kortom ze leeft en handelt niet alleen vanuit haar hoofd maar in verbinding met haar lichaam en alles wat daarin te voelen valt.

Veel vrouwen, leven meer en meer vanuit hun hoofd. Het leven vraagt steeds sneller en sneller te handelen waardoor we geen tijd meer nemen om even op adem te komen en eigenlijk een sneller ritme hebben dan gezond voor ons is. Hoe meer we uit ons natuurlijke ritme vallen hoe lastiger het is om contact te houden met ons lichaam, ons instinct, onze intuïtie.

Op de een of andere manier voelt het ook best prettig vanuit ons hoofd te leven, de adrenaline door ons lijf te voelen razen, totdat we belanden in een burn out, het gevoel krijgen niet meer te weten wat we willen met ons leven, niet meer zo goed kunnen voelen, niet meer weten wie we nou eigenlijk zijn en wat we hier doen. Het gevoel hebben geleefd te worden in plaats van voluit het leven te vieren.

En hoe kan ik dan daar weer contact mee maken?

Door met volledige aandacht in je lichaam te zijn en klank te geven aan wat daar leeft geef je de wilde vrouw in jou weer een stem. Met name contact met ons bekkengebied, onze baarmoeder, eierstokken en yoni maar ook met onze borsten. Met liefdevolle aandacht in klank, met alles wat we in ons leven hebben meegemaakt waardoor we uit verbinding zijn geraakt met onze vrouwelijkheid en met onze wildheid. Te gaan bevrijden wat we hebben getemd of hebben laten temmen.

Dat klinkt best wel een beetje heel erg spannend, zeg maar gerust eng…

De angst die we voelen is eigenlijk vaak angst voor onze eigen kracht. 
Vrouwelijkheid zien we vaak als zacht, vloeiend, meegaand en lieflijk. Maar vrouw zijn is ook de diepte van de aarde, daar waar het heet is, vuur, magma. Het is ook magisch, mystiek, de nacht, grotten, dierlijk, de heks. Ze horen bijelkaar en kunnen niet gescheiden worden maar worden dat vaak wel.

The yoni being our gateway for the inner paradise, the inner Universe, the unknown, the gateway to the sacred and the secret, the secret that now has a voice.
Karina Schelde

Ok, en wat brengt mij dat dan uiteindelijk?
In dieper contact zijn met je wilde vrouw geeft je:

  • meer energie
  • een sterke verbinding met je intuïtie
  • een diep gevoel van meer in je leiderschap kunnen staan
  • een beter contact met je sensualiteit en sensualiteit
  • een diepe waardering voor vrouw-zijn
  • meer balans
  • meer contact met je natuurlijke ritme
  • meer lef om jezelf makkelijk uit te spreken
  • meer richting in je leven
  • het gevoel meer en meer echt jezelf te kunnen zijn

Ik geef deze training in een serie van twee lange 3 daagse weekenden (vr-za-zo) waarin we ook in de avond zullen werken.

Ik geef een korting van maar liefst  75 euro op de volle prijs aan iedereen die de Soul Voice® tweedaagse bij mij heeft gevolgd.

Normale prijs zal zijn €675 euro, als je de Soul Voice 2 daagse of een serie Soul Voice sessies bij mij hebt gevolgd betaal je dus ipv €675 slechts €550

Data: weekend 1:  9,10,11 Oktober

weekend 2:  20,21,22 November

Aanmelden via info@voicemedicine.nl