The Call of the Wild Woman is een prachttraining, én een krachttraining die ik iedere vrouw wil aanraden! Joyce leidde ons in zes dagen op een zeer kundige en natuurlijke manier door een hele serie bijzondere stem- en bewegingsoefeningen en meditaties. Stuk voor stuk oefeningen die me raakten, die me lieten huilen en schreeuwen. Oefeningen die -in de veilige sfeer die Joyce wist te scheppen- heel wat los hebben gewoeld. Knap hoe Joyce steeds de fysieke en emotionele ervaring van het geleerde centraal stelde. Zo maakte ik al klankmakend kennis met een roofdier in mij, ontmoette ik in een meditatie ‘mijn’ oergodin en leerde ik op mijn 53e via intuïtieve tekeningen nog een heleboel nieuwe dingen over mijn geslachtsorganen. Het hoogtepunt van de training was voor mij het moment dat we onze ‘krachtvrouw’ aan elkaar moesten presenteren. Wat een schoonheid, wat een power en wat een humor konden wij elkaar laten zien! Deze training heeft me gesterkt. Ik ben heel blij dat ik dit avontuur aan ben gegaan! 

Petra Essink

Een Soul Voice® Experience Workshop rondom The Devine Feminine

Data: 4,5&6 november
Lokatie: Hof van Moeder Aarde

Uhm, wat houdt dat eigenlijk in, de roep van de Wilde Vrouw, en wat zou ik daar dan aan hebben?

De Wilde Vrouw in jou is jouw instinctieve kracht. Ze is rauw en puur, oerrrrr, primair. Ze heeft geen blad voor haar mond en vertrouwt op haar gut-feeling, haar buikgevoel. Kortom ze leeft en handelt niet alleen vanuit haar hoofd maar in verbinding met haar lichaam en alles wat daarin te voelen valt.

Veel vrouwen, leven meer en meer vanuit hun hoofd. Het leven vraagt steeds sneller en sneller te handelen waardoor we geen tijd meer nemen om even op adem te komen en eigenlijk een sneller ritme hebben dan gezond voor ons is. Hoe meer we uit ons natuurlijke ritme vallen hoe lastiger het is om contact te houden met ons lichaam, ons instinct, onze intuïtie.

Op de een of andere manier voelt het ook best prettig vanuit ons hoofd te leven, de adrenaline door ons lijf te voelen razen, totdat we belanden in een burn out, het gevoel krijgen niet meer te weten wat we willen met ons leven, niet meer zo goed kunnen voelen, niet meer weten wie we nou eigenlijk zijn en wat we hier doen. Het gevoel hebben geleefd te worden in plaats van voluit het leven te vieren.

En hoe kan ik dan daar weer contact mee maken?

Door met volledige aandacht in je lichaam te zijn en klank te geven aan wat daar leeft geef je de wilde vrouw in jou weer een stem.  Met liefdevolle aandacht in klank, met alles wat we in ons leven hebben meegemaakt waardoor we uit verbinding zijn geraakt met onze vrouwelijkheid en met onze wildheid. Te gaan bevrijden wat we hebben getemd of hebben laten temmen.

Dat klinkt best wel een beetje heel erg spannend, zeg maar gerust eng…

De angst die we voelen is eigenlijk vaak angst voor onze eigen kracht.
Vrouwelijkheid zien we vaak als zacht, vloeiend, meegaand en lieflijk. Maar vrouw zijn is ook de diepte van de aarde, daar waar het heet is, vuur, magma. Het is ook magisch, mystiek, de nacht, grotten, dierlijk, de heks. Ze horen bijelkaar en kunnen niet gescheiden worden maar worden dat vaak wel.

Ok, en wat brengt mij dat dan uiteindelijk?

In dieper contact zijn met je wilde vrouw geeft je:

  • een sterke verbinding met je intuïtie
  • een diep gevoel van meer in je leiderschap kunnen staan
  • een beter contact met je sensualiteit en sensualiteit
  • meer energie
  • een diepe waardering voor vrouw-zijn
  • meer balans
  • meer contact met je natuurlijke ritme
  • meer lef om jezelf makkelijk uit te spreken
  • meer richting in je leven
  • het gevoel meer en meer echt jezelf te kunnen zijn

En wat gaan we dan doen?

We gaan natuurlijk heel erg veel onze stem gebruiken door middel van diverse Soul Voice® oefeningen, visualisatie en een prachtige ‘7 poorten meditatie’. Tevens gaan we lekker veel dansen en intuitief tekenen ter warming up en de nodige integratie. 

Ik geef deze training als een 3 daagse (vr-za-zo) waarin we werken van 10.00-21.00 uur met tussendoor natuurlijk pauzes met heerlijk biologisch eten.

Ik geef een korting van maar liefst  75 euro op de volle prijs aan iedereen die de Soul Voice® tweedaagse bij mij heeft gevolgd.

Prijs is €560, dat is €395 euro voor de workshop en €165 voor overnachtingen en biologische vegetarische maaltijden.

 

Wanneer vrouwen hun betrekking met de wilde natuur bevestigen worden ze gezegend met een blijvende en innerlijke waker, een weter, een ziener, een orakel, een bezielende, intuïtieve kracht, een maker, een schepper, een uitvinder, en een luisteraar, die leidt, suggereert, en aanzet tot een krachtig leven in de interne en externe wereld. Wanneer vrouwen dicht bij deze natuur verkeren  , stralen ze die relatie uit. Deze wilde leermeester, wilde moeder, wilde mentor, steunt hun innerlijke en uiterlijke leven onder alle omstandigheden. 

Dus het woord wild wordt hier niet gebruikt in de moderne ongunstige opvatting van onbeheerst, maar in zijn oorspronkelijke betekenis, dat wil zeggen, een natuurlijk leven leidend, een leven waarin het criatura, het schepsel, een ingeschapen integriteit en gezonde grenzen heeft. Deze woorden, wild en vrouw, maken dat vrouwen zich herinneren wie ze zijn en wat ze zijn. Ze creëren een metafoor om de kracht te beschrijven die alle vrouwen bijstaat. Ze personifiëren een kracht zonder welke vrouwen niet kunnen leven.

Clarissa Pinkola Estes

Ja, ik meld me graag aan!

4 + 6 =