oftewel De roep van de Wilde Vrouw


Wat is de wilde vrouw?
Het verborgen vrouwelijke wat vaak wordt weg gestopt, de angst voor onze eigen kracht. 
Vrouwelijkheid, yin, zacht en vloeiend. Maar ook de diepte van de aarde waar het heet is, oer, magisch, mystiek, de nacht, grotten, dierlijk, de heks. Ze horen bijelkaar en kunnen niet gescheiden worden maar worden dat vaak wel.


Het is onze connectie met onze bekkenbodem, yoni, baarmoeder en eierstokken in relatie met ons hart en onze borsten.
Onze diepe verbinding met onze vrouwelijke geslachtsorganen is onze relatie met de aarde, dood en wedergeboorte, met ons oerinstinct. Maar zonder ze te verbinden met ons hart en onze borsten, onze hart antennes en onze voedende kwaliteiten kan deze kracht destructief worden.
Het is een ware zegen om dit gewijde destructieve deel van onszelf als vrouw te kennen, het te omarmen, het lief te hebben en het te gebruiken op een hart gedragen manier.

The yoni being our gateway for the inner paradise, the inner Universe, the unknown, the gateway to the sacred and the secret, the secret that now has a voice.
Karina Schelde


Destructie is een deel van de cyclus van het leven net als geboorte en groei. Het is nodig in de wereld van vandaag dat vrouwen zich weer verzoenen met deze gewijde krachten binnen in hen om in staat te zijn in deze veranderende wereld deel te nemen en hun waarheid te delen.
We zullen voornamelijk werken met Soul Voice® oefeningen maar ook met dans en creatieve expressie.

Het voelt fijn om met dit thema meer en meer in de diepte te gaan werken en al mijn kennis en ervaring over het vrouwenwerk van de afgelopen 20 jaar hier in te betrekken. Te voelen dat mijn hele wezen door de jaren heen is doordrongen van het prachtige Soul Voice® stemwerk en dat dit echt een woooehoooeeee kers op mijn taart gaat worden van alles wat ik tot nu toe heb vormgegeven aan workshops. Mmmyummie!!!


Ik zal deze training in een serie van 7 wekelijkse vrijdagen gaan geven en wel op 14, 21, 28 febr, 6, 13, 20, 27 mrt 2020

Om haar geboorte te vieren geef ik deze keer een flinke Early Bird korting. Daarnaast geef ik standaard een extra korting van 20% op de volle prijs aan iedereen die de Soul Voice® tweedaagse bij mij heeft gevolgd of voor die tijd nog gaat doen.

Normale prijs zal zijn €665 euro voor 7 volle dagen van 10.00-17.00 uur.

Voor deze eerste keer is de Early Bird korting wel 150 euro! deze korting geldt tot 21 december, daarna betaal je dus de volle prijs.

Als je de Soul Voice 2 daagse bij mij hebt gevolgd betaal je ipv €665 slechts €532 en met de early bird korting wordt dat €382.
Dus mocht je deze nog niet hebben gevolgd dan is het best interessant om dat alsnog te doen.