Expression Into Freedom Zomerweek

Samen met mijn man Arjan Verschuur geef ik een fijne zomerweek op onze mooie plek Hof van Moeder Aarde:

2022: 18 juli 16.00 uur – 24 juli 13.00 uur 

Onder de titel “Expression into Freedom” organiseren Joyce Hellendoorn en Arjan Verschuur van zondag 19 t/m zaterdag 25 juli een bevrijdende zomerweek. Een week om gelijkgestemden te ontmoeten, spelenderwijs vrijer te worden in het gebruik van je stem en door middel van je stem oude patronen los te laten.

Op zondag 19 juli beginnen we ’s avonds met een check-in. Van maandag t/m vrijdag geven we iedere ochtend een mini-workshop van 3 uur. Daarbij laten we je onder andere kennis maken met oefeningen uit de Soul Voice(r)-methode, stem-opstellingen, ademwerk, meerstemmige Roma liederen, de creatieve kracht van het woord en therapeutic acting. ’s Middags ben je vrij om je eigen gang te gaan. Bijvoorbeeld in het zwembad of in de bossen in de omgeving. Aan het begin van de avond ontmoeten we elkaar weer bij de gezamenlijke warme maaltijd. Aansluitend nodigen we je uit om nog 1 a 1,5 uur – actief of passief – te genieten van samenzang, een klank-concert, intuitieve klank en beweging, klank-massage en een bonte avond. We sluiten de week op zaterdag 25 juli ‘ s morgens af me een laatste sharing circle. Het wordt – kortom – een week vol ‘good vibrations’.

Resoneert dit bij je? Meld je dan aan voor deze heerlijke zomerweek door een email naar Arjan te sturen

Investering: € 300 voor deelname aan de mini-workshops en het avond-programma en € 265 voor 5 warme biologische avond maaltijden en overnachten doen we in onze mooie groepsaccommodatie. Je zorgt zelf voor je ontbijt en lunch, boodschappen doen kan als je wilt in onze mooie Hofwinkel. In onderling overleg kun je daar samen met de andere deelnemers van genieten.