Over mij

Mijn naam is Joyce Hellendoorn. Ik ben 55 jaar en woon samen met mijn man Arjan Verschuur en nog 1 van mijn 4 Liefkinderen op ons eigen project  Hof van Moeder Aarde in Neede in de Achterhoek.

Potentieel, authenticiteit en creativiteit is altijd mijn inspiratie en motivatie geweest. Zowel in mijn eigen ontwikkelingspad als in het begeleiden van anderen. De stem is daarin het meest directe medicijn voor mij geweest omdat er in onze stem niets meer te verhullen valt. Ik weet hoe het is om angst te hebben voor mijn eigen kracht en mijn stem dus ook niet te durven gebruiken. En ik weet tevens wat voor een bevrijding het is om de liefdevolle confrontatie aan te gaan met deze ongegronde soms hardnekkige angsten om uiteindelijk te ervaren dat het leven gewoonweg magisch, liefdevol, mooi en prachtig is.

Na 12 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als Soul Voice Practitioner en later als Teacher ben ik hiermee gestopt omdat het tijd werd weer in te gaan voelen wat er met behulp van dit stevige fundament door mij heen wil gecreëerd worden. Niets is voor eeuwig als we willen blijven groeien. Momenteel ben ik aan het schrijven aan mijn nieuwste boek ‘De Roep van de Wilde Vrouw’, een proces wat al een aantal jaren in mij borrelt en nu graag opgeschreven wil worden.

Daarnaast ben ik de opleiding bij mijn lief voor het begeleiden van familie opstellingen aan het voltooien en zijn we ons samen aan het verdiepen in de GNM (German New Medicine) wat ook zeker invloed zal gaan hebben op mijn praktijk.

Wat betreft workshops hou ik het voor nu even rustig. Na jarenlang intensieve Soul Voice workshops te hebben begeleidt wil ik voor nu alleen nog maar lekker Joiken a la Joyke 🙂

Zodra mijn boek klaar is zal daar neem ik aan wel weer een mooie workshop uit voortkomen en ook rond stemheling zal vast nog wel eea gaan ontstaan.

Mijn Achtergrond

*1992-2002 Joyce ontwerp en decoratie; decorateur en wandschilderingen
*2002-2010 Livin’Art; creatieve workshops en maancirkels voor vrouwen.
*2004-2010 workshop Strip Je Vrij ontwikkeld en gegeven
*2007-2012 Lorelei Vrouwenfestival geinitieerd georganiseerd
*2008 boek Strip Je Vrij
*2011 boek ‘De Stem van de Godin, leven volgens de maancyclus’
*2011-2022 Soul Voice® Practitioner
*2014-2022 Soul Voice® Teacher
*2016 Hof van Moeder Aarde
*2019 Quest of the Wild Woman
*2022-2023 Opgeleid tot begeleiden van familieopstellingen
* 2023 start opleiding GNM
*2022 Start boek De Roep van de Wilde Vrouw