Over mij

Mijn naam is Joyce Hellendoorn. Ik ben 51 jaar en woon samen met mijn man Arjan Verschuur en nog 2 van mijn 4 Liefkinderen op ons eigen project  Hof van Moeder Aarde in Neede in de Achterhoek.

Ik ben altijd eigen baas geweest. Voor mij voelde dat als het pad waarop ik mij het meest zou kunnen ontplooien. Het was soms een behoorlijke zoektocht en worsteling, maar bovenal een geweldig avontuur waarin ik vele schatten op mijn pad heb mogen vinden. Al doende heb ik ontdekt wat mijn meest wezenlijke kwaliteiten zijn, die ik met de wereld wil delen. Mijn grootste drijfveer is potentieel. Zowel mijn eigen potentieel ontdekken en uitdragen alswel het potentieel van mijn clienten en studenten zien en uitdagen.

Ik en stem
Als kind was ik heel erg verlegen en durfde ik mijn stem niet te laten horen. In groepen maakte ik me onzichtbaar en werd ‘de muis’ genoemd. Mijn introverte zelf aangenomen beschermings mechanisme werkte prima, niemand wist wie ik was…Je kunt je voorstellen dat me dat op latere leeftijd ging opbreken, met ook nog leeuw als sterrenbeeld 🙂 Zodoende ging ik aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling, met een verbeten zelfverbeterings drang…Gaandeweg ging ik gelukkig meer van mezelf houden en kwam erachter dat er helemaal niets te verbeteren viel, alles was al aanwezig en wilde alleen maar geleefd worden. Ik durfde ik me meer en meer te verbinden met die mensen die ik eerst zo vreselijk eng vond, en voordat ik er erg in had had ik ineens een volle maan cirkel en gaf ik diverse workshops op het gebied van intuitie en creativiteit. 

Werkzaamheden
*Joyce ontwerp en decoratie; 10 jaar lang wandschilder/decorateur
*2002 Livin’Art; creatieve workshops en maancirkels voor vrouwen.
*2004 succesvolle workshop Strip Je Vrij
*2007 Lorelei Vrouwenfestival geinitieerd en 5 jaar georganiseerd
*2008 is het gelijknamige boek Strip Je Vrij
*2011 mijn boek ‘De Stem van de Godin, leven volgens de maancyclus’
*2014 Soul Voice Practitioner en start workshops op het gebied van de stem
*2019 Quest of the Wild Woman

Relevante Opleidingen en workshops
Cico, healing en reading opleiding 4 jaar
Nestor Kornblum; boventoonzang
Cursus Planburo/Intense trainingen: Vrouwenworkshop 1 & 2 en 3x supportvrouw
Susannah Darling Kahn; 5 ritmes en stem workshop
Ida Kelarova; gipsy celebration
Kleine Tiki; 3e jaar kunstzinnig dynamisch coachen en stemcreatie jaar. 
Karina Schelde; Soul Voice® 2 daagse, 5 daagse, practitioners training, Teacher Training, Advanced Supervision 1 en 2.