Midwinter, een prachtige tijd om terug te reflecteren op het afgelopen jaar, stilte te gaan staan en stil te worden. De tijd dat de dagen het kortst zijn en de nachten het langst. De tijd van diep contact met ons innerlijke vuur en dat te koesteren en vooral niet hoog te laten oplaaien. 

De Drie Donkere Dagen zijn meer dan een stilte retraite. We gaan deze dagen namelijk letterlijk het donker in. Met een blinddoek om die na de openingsavond 3 dagen niet meer af gaat, met alle liefdevolle begeleiding die daarbij nodig is met dit tijdelijk uitschakelen van jouw zicht.

We zullen werken natuurlijk zoals altijd in een sacred space. Waarin je veilig kunt terug vallen op geur, smaak, tast en gehoor. Met zinnestrelend eten, trance dans, zingen, sounden, het Godinnen Paradijs, diverse soorten rustgevende meditaties, deelcirkels, daverende stilte en alles wat ook nodig in het moment wat wij uit onze goedgevulde rugzak kunnen toveren.

Data: Maandag 20 t/m vrijdag 24 december
Kosten: €333 voor de workshop plus €222 voor accommodatie en biologische verwenmaaltijden. Totaal dus €555 voor jouw midwinter retraite.

We beginnen maandag in de avond met de kennismakings cirkel en eindigen vrijdagochtend met de laatste deelcirkel.