Online Joyfulness training

Leven in resonantie met je innerlijke natuur

GRATIS online Joyfulness kennismakingsles
Geef je hier op.

Deze online training kun je waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt doen. Ik neem de lessen vantevoren op dus je hoeft niet op een bepaald tijdstip in te loggen.

In deze online training vind ik het fijn om met jullie mijn achtergrond te delen op het gebied van energiewerk, Soul Voice®, leven met de seizoenen en de kracht van etherische oliën.
Gewoonweg omdat het superfijn is om met regelmaat een spiritual practice te hebben die hopelijk net zo bij jou past als bij mij. 

Omdat voor mij het leven met de seizoenen en de maan, omschreven in mijn boek De Stem van de Godin, zo belangrijk is heb ik ervoor gekozen om deze Godinnen thema’s alsmede de elementen te volgen en elk seizoen een online training van 12 lessen plus 1 basisles aan te bieden. Die ene basisles komt elk seizoen weer terug als startles en maakt het daardoor mogelijk om wanneer dan ook in het jaar in te stappen.
De training is overigens zowel voor mannen als voor vrouwen.

Omdat voor mij klank een belangrijk medicijn is, mijn sound-healing website heet niet voor niets Voice Medicine, zal ik veel gaan werken met Soul Voice® klank-oefeningen die voor mij passen bij de bewuste seizoens thema’s. 

Tevens leven wij als mensen naast in verbinding met elkaar ook in volledige symbiose met de plantenwereld, zij ademen tenslotte uit wat wij inademen en andersom. Verbinding en diep respect voor wat de natuur ons biedt geeft tevens diepe verbinding met onze eigen ware natuur en andersom. Voor mij  zijn etherische oliën heel fijn om deze diepe verbinding te maken met de plantenwereld. Ik gebruik zelf de etherische oliën van doTERRA omdat deze heel zuiver zijn en ik daardoor ook makkelijk in contact kom met de informatie die de planten voor ons hebben. Daarnaast prikkelen de oliën onze zintuigen en als er iets belangrijk is voor een liefdevolle verbinding met ons lichaam dan is dat wel onze zintuigelijke waarneming. 

Joyfulness Lente training

Start in de week van 6 februari! (Maar je kunt instappen wanneer je maar wilt…)
Als je 21 juni en 21 december als hoogtepunten van de zomer en winter ziet dan kun je stellen dat onze seizoenen op andere data beginnen dan dat we geleerd hebben. 

Zo zou de lente beginnen op 21 maart maar als je deze ook als hoogtepunt van de lente ziet dan kun je het prille begin van de lente dus plaatsen rond 6 februari. En dat kun je ook goed zien rond die tijd, de eerste groene puntjes komen dan al weer boven de grond uit. 

Waar we in de winter plant, mens en dier onze wortels koesteren. Komen we in de lente ons donkere knusse holletje uit en zoeken het element lucht weer op. Vandaar dat we in deze lente cursus in elke les op verschillende manieren aandacht zullen besteden aan onze ademhaling.

De Godinnen die in dit seizoen heersen zijn Artemis, Persephone en Aphrodite. In februari leer je stap voor stap een heerlijk reinigende chakra meditatie. In maart gaan we verder onze dissonante klanken en onze schaduwen onderzoeken alsmede spelen met ons innerlijk kind voor de nodige balans. In April spelen we verder met onze zintuigen en onderzoeken we het thema sensualiteit.
Deze 13 lessen hoef je natuurlijk niet perse in die betreffende maand te doen. Je kunt bij wijze van spreken ook in april elke dag een les doen…

Wat kost dat?

Kosten zijn 75 euro voor 13 online lessen, dat valt al best mee toch?
Maar…
Indien je bij mij een doTERRA account hebt betaal je 45 euro korting en kost dit seizoen je dus slechts 30 euro!
Mocht je tijdens de cursus geïnspireerd raken en je besluit een account te nemen dan ontvang je 45 euro terug!

Indien je maandelijks bestelt tijdens het betreffende seizoen krijg je trouwens deze training als vanzelf GRATIS!

Indien jij ook de doTERRA way of life wilt vieren en een account neemt met maandelijks bestellingen tijdens dit seizoen krijg jij deze seizoens-training dus ook GRATIS.

Hoe joyful is dat?

Als je het hele jaar rond wilt meedoen dan krijg je overigens extra korting.
Je betaalt dan 250 euro in plaats van 300 euro.
Indien je een doTERRA account bij ons hebt of neemt (met een bedrag van minimaal 100 euro) betaal je 95 euro ipv 120 euro voor een heel jaar.
En zoals eerder gezegd, we kijken elk seizoen wie van onze klanten maandelijks besteld en diegenen krijgen als vanzelf de training GRATIS!

Stuur me een mail als je mee wilt doen en vertel me vooral of je:
* 1 seizoen wilt meedoen
* Het hele jaar rond wilt meedoen
* Wel of geen doTERRA account hebt ivm de extra korting

En laat me ook vooral weten als je interesse ook uit gaat naar etherische oliën. Ik stuur je met liefde een passend sample flesje met olie voor een dagelijks ongemak 🙂

GRATIS online Joyfulness les

In les 0 van deze ontzettend leuke training, al zeg ik het zelf, leer je hoe je vanuit een verdiepende ademhaling je lichaam met je eigen stem kunt laten resoneren. Ik deel eerst een aantal oefeningen met je om meer voeling te krijgen met je 3 adem ruimtes. Daarna deel ik een paar heerlijke warming up Soul Voice® oefeningen met je waarna we eindigen met de AUM.

Alle lessen van deze training zullen overigens steeds ongeveer een half uur duren. 

GRATIS online Joyfulness kennismakingsles
Geef je hier op.