PLANT MEDICINE: etherische oliën van doTERRA®

En ja, ik weet dat mijn website Voice Medicine heet, dus wat heeft dat dan ineens te maken met etherische olie?

Wel, alles is resonantie, vibratie, heeft een unieke trilling. En zoals de stem een helend vermogen heeft zo is het helende vermogen van planten ook altijd een inspiratiebron voor mij geweest. Ik hou van planten, maak graag contact met bomen, leer van ze. Mens, dier en plant zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, hebben een symbiotische relatie zou je zelfs kunnen zeggen. Wat zij uitademen ademen wij in en andersom, we hebben elkaar nodig. Al heel lang wordt in de geschiedenis en in diverse culturen de heilzame werking van planten ingezet. En worden geurende oliën daarin veel genoemd.

Toen ik kennis maakte met doTERRA® viel mij op dat ik heel sterk reageerde op deze etherische olie, sterker dan ik gewend was bij andere merken. De olie is krachtiger, je hebt er echt heel weinig van nodig en hij voelt ook heel zuiver. De frequentie, de trilling, voelt heel hoog. Dat heeft geresulteerd in het feit dat ik deze oliën ook zelf met veel plezier ben gaan verkopen 🙂

Tijdens of na een Soul Voice® sessie is er altijd wel een etherische olie die me als het ware ‘roept’. Het ondersteunt en bekrachtigd het werk wat ik samen met mijn client aan het doen ben omdat de oliën naast de heilzame werking die ze op het lichaam hebben ook sterk op het emotionele lichaam werken.Waarom doTERRA®

De etherische oliën van doTERRA® 100% puur natuur. De aromatische bestanddelen worden heel zorgvuldig uit de planten geëxtraheerd. Ze bevatten geen verdunners of kunstmatige toevoegingen die hun werkzame kwaliteiten kunnen verminderen en ze zijn vrij van pesticiden of andere chemische middelen`doTERRA® werkt nauw samen met een wereldwijd netwerk van vooraanstaande wetenschappers en kwekers om planten van de juiste soort te selecteren, die geteeld zijn in de ideale omgeving, en die zorgvuldig op het juiste tijdstip zijn geoogst. De aromatische bestanddelen van de planten zijn kundig geëxtraheerd door ervaren destillateurs en onderworpen aan diverse chemische analyses om de zuiverheid te garanderen.
doTERRA®’s CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) etherische oliën vormen daarmee de veiligste en meest werkzame oliën ter wereld.
Dit maakt dat ze ook veilig genoeg zijn om in te nemen en bij ons thuis vullen ze ons volledig plantaardige medicijn kastje. Naast dat ze ondersteunen bij gezondheidsklachten zijn ze ook ondersteunend bij ons emotionele welzijn.

Mocht je er meer over willen weten neem dan even contact met me op via joyce@joyfulness.nu. Ik kijk met liefde samen met jou tijdens een 1 op 1 gesprek naar wat jouw gezondheid op een natuurlijke manier kan ondersteunen.
Via mij kun je je eigen 25% kortingsaccount krijgen, dat is een stuk voordeliger.
Ook krijg je zelfs nog tot 30% extra voordelen als je maandelijks bestelt, voor diegenen die de producten dagelijks willen gaan inzetten kan dat interessant zijn.
Ook als je de producten zelf zou willen verkopen is dat mogelijk.

Mail naar joyce@joyfulness.nu voor alle mogelijkheden die er zijn. Alles kan, niks hoeft.