PLANT MEDICINE: etherische oliën van doTERRA

En ja, ik weet dat mijn website Voice Medicine heet, dus wat heeft dat dan ineens te maken met etherische olie?

Wel, alles is resonantie, vibratie, heeft een unieke trilling. En zoals de stem een helend vermogen heeft zo is het helende vermogen van planten ook altijd een inspiratiebron voor mij geweest. Ik hou van planten, maak graag contact met bomen, leer van ze. Mens, dier en plant zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, hebben een symbiotische relatie zou je zelfs kunnen zeggen. Wat zij uitademen ademen wij in en andersom, we hebben elkaar nodig. 

Al heel lang wordt in de geschiedenis en in diverse culturen de heilzame werking van planten ingezet. En worden geurende oliën daarin veel genoemd.

Toen ik kennis maakte met doTERRA viel mij op dat ik heel sterk reageerde op de olie, sterker dan ik gewend was bij andere merken. De olie is krachtiger, je hebt er echt heel weinig van nodig en hij voelt ook heel zuiver. De frequentie, de trilling, voelt heel hoog. Tevens merkte ik dat tijdens of na een Soul Voice® sessie er altijd wel een olie was die me als het ware ‘riep’. Zodoende gebruik ik de oliën nu ook altijd tijdens sessies. Het ondersteund en bekrachtigd het werk wat ik samen met mijn client aan het doen ben omdat de olien naast de heilzame werking die ze op het lichaam hebben ook sterk op het emotionele lichaam werken.

De oliën van doTERRA bestaan uit 100% pure, natuurlijke, aromatische bestanddelen die zorgvuldig uit planten zijn geëxtraheerd. Ze bevatten geen verdunners of kunstmatige toevoegingen die hun werkzame kwaliteiten kunnen verminderen en ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden of andere chemische middelen.

doTERRA werkt nauw samen met een wereldwijd netwerk van vooraanstaande oliechemici en kwekers om planten van de juiste soort te selecteren, die geteeld zijn in de ideale omgeving, en die zorgvuldig op het juiste tijdstip zijn geoogst. De aromatische bestanddelen van de planten zijn kundig geëxtraheerd door ervaren destillateurs en onderworpen aan chemische analyses om de zuiverheid van de samenstelling te garanderen. doTERRA’s CPTG Certified Pure Therapeutic Grade essentiële oliën vormen de veiligste en meest werkzame oliën ter wereld die de meeste voordelen bieden. Dit maakt dat ze veilig genoeg zijn om in te nemen en dus in te zetten zijn in je EHBO kastje. Naast dat ze ondersteunen bij gezondheidsklachten zijn ze ook ondersteunend bij ons emotionele welzijn.

Kleine losse bestellingen zonder korting kun je doen via mijn persoonlijke DoTerra website
Hier vind je ook filmpjes met uitleg over wat etherische olie nu precies is. 

Je kunt meer lezen over de producten van doTERRA op www.doterra.com. Tevens vind je op www.sourcetoyou.com alle achtergrond info over de bijzondere werkwijze van doTERRA.

Naast een los flesje bij mij bestellen kun je via mij ook je eigen 25% kortingsaccount krijgen, extra voordelen krijgen als je maandelijks bestelt, tot zelfs je eigen bedrijf ervan maken. Handig is dan om even te mailen naar info@voicemedicine.nl als je daar meer over wilt weten.

In dit PDF bestand kun je vast lezen met welke pakketten je zoal in kunt stappen mocht je een eigen 25% kortingsaccount willen, veel plezier met uitzoeken!