NAAR BINNEN…

Tijdens de winterwende in december
komen wij, krachtige vrouwen, bij elkaar
Om samen te zakken in de stilte
Om in het niet weten samen te zijn.
Ons voor te bereiden op de 13 heilige nachten
Ons voluit te verbinden met onze vrouwelijke essentie
Samen betreden we de Heilige Ruimte
Om te genieten, te vieren, ons te laven en vooral te Zijn.

De Wilde Vrouw in jou wil zicht laten zien. We ontmoeten haar graag tijdens de Winter Quest of the Wild Woman, om drie dagen lang elkaars grootsheid te vieren. Met vrouwen die net als jij een inspirerend verhaal hebben en vanuit vrouwenkracht manifesteren. Die weten wat dat is en daarover willen delen. Die daarvoor verbinding willen maken met hun ware natuur, in de stilte, de heilige ruimte.

IT IS TIME!

Het is tijd dat wij ons als vrouwen meer gaan profileren vanuit onze vrouwelijke kracht en wijsheid. Er leeft een diep verlangen naar samenwerking, voorbij competitie en hiërarchie. Verlangen om elkaar echt te zien in elkaars kwaliteiten. Om elkaar op te tillen naar een hoger niveau. Terug te keren naar onze oer-instinctieve kracht, naar heelheid.

Een kracht die in verbinding is met zachtheid, kwetsbaarheid, openheid en eerlijkheid. Verbonden met ons bekken en ons hart. Het verlangen om je als vrouw vrijuit en authentiek te uiten, je waarheid uit te spreken en voor te leven, ook al is deze niet altijd even lief…

Quest of the Wild Woman is de roep om samen een ritueel veld te creëren, om elkaar te inspireren. Om nieuwe inzichten te krijgen en te delen. Nieuwe openingen te creëren. Om ons aan elkaar te laven, te vieren en bovenal gewoon te zijn. Ons klaar te maken voor de verandering & transformatie. De wereld is er klaar voor.

ARE YOU READY TO SHARE YOUR TRUTH?

Kijk voor meer informatie op www.questofthewildwoman.nl