Soul Voice® 2-daagse

2-daagse Soul Voice®  introductieworkshop

 • 26&27 juni Oldebekoop (Friesland) in een yurt 🙂
 • 28&29 augustus, Hof van Moeder Aarde
 • 16&17 oktober, Hof van Moeder Aarde

  Kosten €245

  Wil je liever een workshop bij jou in de buurt? Als je zelf een groepje kunt samenstellen dan kan ik ook naar jou toe komen. Belangrijk is dat we in een goed geventileerde ruimte kunnen werken.

  Aanmelden

Ik, Joyce, had zelf altijd een enorm verlangen naar workshops waarbij ik de signalen van mijn lichaam kon leren begrijpen en uiting mocht geven aan alle gevoelens die daarbij horen. Kortom om in alle echtheid mijn ware natuur te mogen ontdekken, stromen en leven. En dat alles natuurlijk in een veilige en goed begrensde bedding.

In Soul Voice® heb ik dat helemaal gevonden en nog meer dan ik dacht dat mogelijk was.

Dus met veel plezier laat ik jullie in de 2-daagse graag kennis maken met deze werkwijze.

Wat gaan we dan zo ongeveer doen in zo’n 2 daagse?

 • Heerlijke warming up oefeningen die je de resonantie van je stem in je lijf laten voelen en het krachtige helende effect dat dit heeft. En hoe dat zo naar meer meer meer smaakt.
 • Contact maken met onze onschuldige oorspronkelijke staat van zijn en tevens onze oerkracht.
 • Diep in contact met ons lichaam voelen waar het niet stroomt en daar klank aan leren geven met dissonante klanken, dus met ‘niet mooie’ klanken. Oftewel onze kikkers kussen zoals wij dat in Soul Voice®  noemen.
 • In afstemming klank maken voor een ander en ook zelf ontvangen en ervaren hoe dat is.
 • Je luistervaardigheden verder ontwikkelen.
 • Werken met de spelende en helende kracht van dolfijnen.
 • Het leren zingen van magische en betoverende boventonen, leren spelen met je resonantie holtes en ook de helende werking ervan voelen.

Kortom een heerlijk diepgaand weekend waar je gelouterd weer uit komt!

Dussss; heb je een stem en kun je geluid maken? Kom en speel mee!

Testimonials

T stroomt stroomt stroomt In alle rust mag ik voelen En geven aan moeder En zus En vrienden Liefdesbrieven en tranen Van geluk en dankbaarheid Zomaar Op deze koude natte maandag In April
Wat t ook moge zijn
T werkt
En voel me één
Trilling
Liefde

Elly

Data 2019

6&7 juni: Neede, Hof van Moeder Aarde (overnachtings mogelijkheden in je eigen tent indien dat tegen die tijd weer is toegestaan)
Prijs voor de workshop €245, potluck lunch

Tijden 2 daagse zijn van 9.30 tot ±17.30

Aanmelden

Joyce Hellendoorn is gecertificeerd Soul Voice® practitioner en accredited Soul Voice® Teacher in de Soul Voice® 2 daagse Introductie workshop.

De 2 daagse Soul Voice workshop is vereist voor deelname aan de 5 daagse Soul Voice® advanced sound initiation en de Soul Voice® Practitioners Certification Program die gegeven wordt door grondlegster Karina Schelde. (kijk op www.soulvoice.net voor meer informatie of download de brochure)