2-daagse Soul Voice®  introductieworkshop

 • 2&3 november: Zutphen, de Kaardebol
 • 15&16 februari: de Vleugelhoorn, Velm (nabij St Truiden) België
 • 7&8 maart: Neede, Hof van Moeder Aarde

Ik, Joyce, had altijd een enorm verlangen naar workshops waarin ik lekker diep kon duiken. Om de signalen van mijn lichaam te leren begrijpen en uiting te kunnen en mogen geven aan alle gevoelens die daarbij horen. Kortom om in alle echtheid mijn ware natuur te mogen ontdekken, stromen en leven. En dat alles natuurlijk in een veilige en goed begrensde bedding.

In Soul Voice® heb ik dat helemaal gevonden en nog meer dan ik dacht dat mogelijk was.

Dus met veel plezier laat ik jullie in de 2-daagse graag kennis maken met deze werkwijze.

Wat gaan we dan zo ongeveer doen in zo’n 2 daagse?

 • Heerlijke warming up oefeningen die je de resonantie van je stem in je lijf laten voelen en het krachtige helende effect dat dit heeft. En hoe dat zo naar meer meer meer smaakt.
 • Contact maken met onze onschuldige oorspronkelijke staat van zijn en onze oerkracht.
 • Diep in contact met ons lichaam voelen waar het niet stroomt en daar klank aan leren geven met dissonante klanken, dus met ‘niet mooie’ klanken. Oftewel onze kikkers kussen zoals wij dat in Soul Voice®  noemen.
 • In afstemming klank maken voor een ander en ook zelf ontvangen en ervaren hoe dat is.
 • Luistervaardigheden verder ontwikkelen.
 • Werken met de spelende en helende kracht van dolfijnen.
 • Het leren zingen van magische en betoverende boventonen, leren spelen met je resonantie holtes en ook de helende werking ervan voelen.

Kortom een heerlijk diepgaand weekend waar je gelouterd weer uit komt!

Dussss; heb je een stem en kun je geluid maken? Kom en speel mee!

Wat hebben wij in onze cultuur toch geleerd om onszelf in te houden als het gaat om geluid maken. En hoe gezond is het om het idee van mooie en lelijke klanken los te laten en gewoonweg maar te volgen wat jouw lichaam wil laten horen. Sounden noemen we het, iets wat voorbij gaat aan zingen. Het is zo’n wonder, te luisteren naar die klanken en de boodschappen te horen die jouw lichaam je vertelt. De vergeten emoties, de weggedrukte kreten. Zo mooi om te leren niet meer bang te zijn voor wat we allemaal met ons meedragen. Angst voor die oneindige doos van Pandora. Te weten wat er in ons leeft, ons te laten steunen door de ander, ons lichaam te volgen met de klank. Meer en meer vertrouwen te krijgen dat we onszelf kunnen dragen, bevrijden, voluit durven leven!
En dan is daar nog het wonder dat we die klanken ook voor de ander kunnen maken. Dat onze klanken kunnen wroeten, openen, bevrijden, transformeren, helen. Dat we een scala aan harmonieuze boventonen in onze stemmen herbergen. 

Testimonials

T stroomt stroomt stroomt In alle rust mag ik voelen En geven aan moeder En zus En vrienden Liefdesbrieven en tranen Van geluk en dankbaarheid Zomaar Op deze koude natte maandag In April
Wat t ook moge zijn
T werkt
En voel me één
Trilling
Liefde

Elly

Data 2019

 • 2&3 november: Zutphen, de Kaardebol
 • 15&16 februari: de Vleugelhoorn, Velm (nabij St Truiden) België
 • 7&8 maart: Neede, Hof van Moeder Aarde

Tijden 2 daagse zijn van 9.30 tot ±17.30
Aanmelden kan via info@voicemedicine.nl

Joyce Hellendoorn is gecertificeerd Soul Voice® practitioner en accredited Soul Voice® Teacher in de Soul Voice® 2 daagse Introductie workshop.

De 2 daagse Soul Voice workshop is vereist voor deelname aan de 5 daagse Soul Voice® advanced sound initiation en de Soul Voice® Practitioners Certification Program die gegeven wordt door grondlegster Karina Schelde. (klik hier voor de brochure van deze training of kijk op www.soulvoice.net)