5-daagse Soul Voice® Advanced Sound Initiation

  • 3-8 april Velm (nabij Geertruiden), De Vleugelhoorn, België
  • 28 april-3 mei Hof van Moeder Aarde, Neede

Jaaaa, de 5 daagse, wat een prachtige reis is dat!
Met recht een initiatie in klank. Mocht je na de 2 daagse het gevoel hebben nog meer meer meer te willen dan raad ik je deze training van harte aan.

In de veilige bedding van de groep zullen we zowel overdag als in de avond werken met onze klanken. Ondersteund door kunnen zijn op een prachtige plek waar we ook heerlijk biologisch eten geserveerd krijgen, krijg je de ruimte om diep in je proces te duiken precies zoals het zich wil aandienen. Zonder te graven gaan maar gewoonweg mee te gaan met dat wat je lichaam aangeeft. Om ruimte te geven aan ons ware potentieel, aan die kracht in ons die vaak zoveel groter is dan we kunnen bevatten en waar we soms zelfs een beetje bang voor zijn. Onze schaduwstukken aan te durven kijken en te omarmen zodat ze onze bondgenoten worden. Onze stem is een heel krachtig medicijn en je leert je stem tijdens deze reis beter kennen, vertrouwen en ontwikkelen in alle facetten.

Wat gaan we zo ongeveer doen?

  • Onze diepliggende overtuigingen onderzoeken, transformeren en reprogrammeren met klank, De kracht voelen van klank geven aan dat wat we voelen.
  • Ons verbinden met het walvis medicijn en daarmee de connectie voelen tot onze oeroude wortels.
  • Therapeutisch acteren, oftwel leren hoe je dat wat er is spelend kunt transformeren.
  • Dieper verbinden met de elementen
  • Verder verdiepen in het geven en ontvangen van soundhealings; scantechnieken, werken met kleurfrequenties en ook telepathische soundhealing.
  • Luistervaardigheden verder ontwikkelen.

‘De menselijke stem is een van de meest krachtige instrumenten die we tot onze beschikking hebben om lichaam en ziel te helen. Geef expressie aan je wezenlijke natuur, open je stem en bevrijd jezelf.
’Karina Schelde

Testimonials

Wat was het een magische reis met jou als reisleidster. 
We werden gesteund om de binnenwereld in te gaan: het weer nodigde simpelweg niet uit om naar buiten gaan!
Wij lekker aangenaam binnen, buiten ijs wind en sneeuw.
De weergoden bedekten ons met een deken van sneeuw.
De groep en de plek waren intiem en veilig
wat het mogelijk maakte in overgave de diepte in te gaan. 
We hebben zoveel beleefd samen! Gelachen, gehuild, geklonken in verbinding met elkaar – alles kon er zijn. Voor mij was het bijzonder zoveel kanten van mezelf te zien, te voelen, te uiten en te laten zien. Een hele ontdekkingstocht! Van onschuldig brabbelende baby tot krijsende feeks en sensuele vrouw. Ik heb met volle teugen genoten. Het was zo helend voor me dit allemaal te kunnen en mogen zijn zonder te voelen  “doe maar gewoon”. Gestimuleerd te worden mijn grenzen te verkennen vanuit liefde en nieuwsgierigheid
i.p.v. te horen “pas op! Dat is gevaarlijk en raar!”. 
Erop gewezen te worden dat ik niet direct weg hoef te geven wat er in me leeft (en daarmee de ander centraal zet), dat ik daar zelf van mag genieten. 
Het raakt me nu ik dit schrijf, tranen van verdriet waaronder een blij helder meisje opduikt wat stralend de wereld inkijkt.
Wat ben ik dankbaar dat zij tevoorschijn is gekomen! 
Nu, anderhalve maand na de vijfdaagse, merk ik ook dat ik vrijer ben. Ik ben minder voorzichtig, spreek me makkelijker uit, reageer directer. Ik ben niet meer zo bezig wat anderen van me vinden, ik sta steviger, ben meer gecentreerd. Een groot geschenk waar ik zielsgelukkig mee ben! Een heel andere verandering: ik eet vrijwel geen vlees meer sinds de vijfdaagse. Omdat ik opeens afkeer voelde 😉
Anne.

Vijfdaagse in de sneeuw
Sneeuw. Begin december. Een zachte deken zorgt voor stilte. Prachtig om juist nu de vijfdaagse bij Joyce Hellendoorn te ervaren; heel bijzonder. De kleine groep van vier deelnemers (2 man, 2 vrouw) had direct een band; knus, warm. Een veilige omgeving waarin je eerlijk en open kon zijn en we steun aan elkaar hadden. En Joyce deed precies wat ieder moment vroeg. Het werd een spannende en soms heftige, maar vooral ook fijne en verrassende reis, waarbij ik nieuwe dingen in mijzelf en anderen tegenkwam. Gaande de vijf dagen ging ik steeds diep in mijzelf en nam mijn gevoeligheid verder toe. En wat jammer dat het opeens voorbij was. Ik had nog dagen door willen gaan. 
Bij mij ging het onder andere over loslaten en vertrouwen en mannelijke en vrouwelijke energie. Ik ben begonnen met het gedurende 21 dagen sounden van de affirmatie: Ik word gedragen door licht en liefde. En het werkt. Na verstilling in de Kerstperiode en dagelijks sounden, sta ik anders in het leven. Ik ben dichter bij mijzelf gekomen en voel mij gedragen. Het is een gevoel van opluchting en vrijheid. Ik ben blijer. Ik zie de mensen en dingen meer zoals ze zijn, zonder dat ik een oordeel hoef te hebben.

Wat een rust. Het is goed zoals het is.
Ik sound door; voor mijzelf en tegen anderen (mijn vrouw is grootverbruiker). En Olga (die de Soul Voice practitioner opleiding doet) geeft mij fijne, diep werkende behandelingen. Zo nu en dan denk ik: Hoe zou het zijn om zelf de practitioner opleiding te doen?
Ik ben dankbaar.

Pieter (inmiddels deelnemer aan de practitioner training)

  • 3-8 april Velm (nabij Geertruiden), De Vleugelhoorn, België
  • 8-13 mei Hof van Moeder Aarde, Neede

 opgeven via info@voicemedicine.nl

Kosten zijn 595 euro exclusief accommodatie. We werken alle dagen van 10.00 tot 21.00 uur.
Accommodatie plus maaltijden zal meestal rond de 400 euro liggen.

Voorwaarde voor dit seminar is het volgen van de 2 daagse Soul Voice®  introductie workshop. Na de Soul Voice® Advanced Sound Initiation kun je als je wilt doorstromen naar het ‘Soul Voice® Practitioners Certification Programme’. Deze zal gegeven worden door grondlegster Karina Schelde