Soul Voice® sessies

Aanmelden

* Interview en sessie met Harm Edens voor Gelderse Koppen

Als Soul Voice® practitioner stimuleer ik mijn clienten om in contact te treden met de wijsheid van zijn of haar eigen lichaam.
Een Soul Voice® sessie kan behulpzaam zijn bij fysieke, emotionele en energetische klachten.
Door klanken te geven en/of te ontvangen, te luisteren naar jezelf, de helende klanken toe te laten in je lichaam en energiesysteem komen gaandeweg antwoorden op vragen, lossen fysieke en emotionele blokkades op en zijn levens bepalende overtuigingen te keren.
Werken met de stem brengt je weer terug naar je Natuurlijke Zelf. Zoals je in essentie bent, authentiek. Zonder laagjes, maskers, beschermingsmechanismen die je niet meer dienen, in alle eenvoud.
Durf te (laten) zien en te leven wie je in wezen bent!

Ik zorg voor een veilige bedding waarin jij je vrij voelt om je klanken te maken of klank te ontvangen en waarin al je gevoelens er mogen zijn en geuit kunnen worden.

Tussen de sessies door geef ik je ook speelse ‘huiswerk’opdrachten mee. Hoeveel sessies je nodig hebt is geheel afhankelijk van datgene waar je mee wilt werken, de diepte die je wenst te verkennen en de regelmaat waarin je voelt dat de sessies voor jou kunnen bijdragen aan jou veranderingsproces. Dat is echt heel persoonlijk. 

Kosten zijn €90 voor een losse sessie van 1,5 uur (incl 21% BTW).

Aanmelden