Soul Voice® sessies

* Interview met Harm Edens voor Gelderse Koppen
Gelderse Koppen 23 maart 2013 – Wichmond – Stemsessies in de yurt

Als Soul Voice® practitioner stimuleer ik mijn clienten om in contact te treden met de wijsheid van zijn of haar eigen lichaam.
Een Soul Voice® sessie kan behulpzaam zijn bij fysieke, emotionele en energetische klachten.
Door klanken te geven en/of te ontvangen, te luisteren naar jezelf, de helende klanken toe te laten in je lichaam en energiesysteem komen gaandeweg antwoorden op vragen, lossen fysieke en emotionele blokkades op en zijn levens bepalende overtuigingen te keren.
Werken met de stem brengt je weer terug naar je Natuurlijke Zelf. Zoals je in essentie bent, authentiek. Zonder laagjes, maskers, beschermingsmechanismen die je niet meer dienen, in alle eenvoud.
Durf te (laten) zien en te leven wie je in wezen bent!

Bij een passieve soundhealing ga je zelf op een matje liggen en geef ik stem aan datgene wat ik bij jou waarneem. 
Bij een actieve soundhealing geef je zelf stemgeluid aan het thema of de plek van waaruit je wilt werken. 
Een combinatie van passief en actief is ook mogelijk. Op welke manier we gaan werken wordt in het voorafgaande coachingsgesprek duidelijk.

Ik zorg in ieder geval voor een veilige bedding waarin jij je vrij voelt om je klanken te maken of klank te ontvangen en waarin emoties er mogen zijn en geuit kunnen worden.

Soul Voice® sessies hebben eigenlijk talloze mogelijkheden, samen kunnen we een passend traject uitstippelen. Ook omdat ik naast Soul Voice® ook nog andere tools gebruik (zoals bijvoorbeeld energiewerk en ademwerk)  die in het moment vaak ingezet kunnen worden.

Tussen de sessies door geef ik je ook speelse ‘huiswerk’opdrachten mee. Hoeveel sessies je nodig hebt is geheel afhankelijk van datgene waar je mee wilt werken, de diepte die je wenst te verkennen en de regelmaat waarin je voelt dat de sessies voor jou kunnen bijdragen aan jou veranderingsproces. Dat is echt heel persoonlijk. 

Kosten zijn €90 voor een losse sessie van 1,5 uur (incl 21% BTW).

Daarnaast zijn er nog andere vormen van sessies te volgen

Sound reading: Hierbij stem ik me af op jouw wezen en ‘lees’ ik als het ware wat jouw ziel wil vertellen als het gaat over jouw processen, je blokkades, je talenten. Wat je vraag ook is eigenlijk. Ik gebruik hierbij mijn stem en aanraking en vandaaruit vertel ik wat ik daarbij waarneem. Over het algemeen gaat dit vaak samen met een stukje soundhealing. Een reis, een experiment. Prijs €90, 1,5 uur

Klankbad: Een korte intuitieve stemheling sessie waarin je niet diepgaand wordt gecoached maar waarbij je gewoon lekker gaat liggen, geniet van de klanken die vaak een bron van herkenning zijn. Prijs €70, 1 uur

Klankmassage: Een intuitieve massage waarin ik doTerra etherische olien gebruik en mijn stem. Prijs €70, 1 uur

Aromatouch®: Een speciale massagetechniek met doTerra etherische olien die je in balans brengt. Op de achtergrond kun je genieten van de geluiden van walvissen of dolfijnen. Prijs €70, 1 uur