Soul Voice®

Soul Voice® gaat voor mij in wezen over helemaal jeZelf zijn.
Terug mogen keren naar je natuurlijke instinctieve zelf, zonder ‘beschermende’ laagjes, zonder maskers gewoon authentiek zijn. Het gebruik van de helende kracht van de stem ontrafelt als het ware alles wat tussen jou en je ware zelf staat. Kwetsbaar, zacht en tegelijkertijd krachtig zijn, intuitief en met een open hart in de wereld staand. Stevige grenzen voelend en diep verbonden met de aarde en de kosmos, het grote mysterie. Vanuit deze oorspronkelijke kracht en authenticiteit zijn wij in staat om onze directe omgeving en zelfs de aarde te helen, in verbinding met elkaar en het grote geheel.

De stem, ons meest kwetsbare instrument, omdat het rechtstreeks je ziel toont, is ons krachtigste medicijn.
Door onze stem te durven verbinden met ons lijf, onze omgeving, met de aarde en met het universum, kun je op een waardevolle ontdekkingstocht in jezelf gaan.

Ik begeleidt je graag op deze reis naar binnen.
Door middel van 1 op 1 sessies, de Soul Voice® 2 daagse, de Soul Voice® 5 daagse en de Soul Voice® experience The Call of the Wild Feminine

Tevens is er de mogelijkheid door te stromen naar de internationale 2,5 jaar durende Practitioners opleiding bij Karina Schelde waarna je ook de mogelijkheid hebt verder te gaan met de 3 jarige Soul Voice® Teacher Training.

“De menselijke stem is het meest krachtige instrument dat we tot onze beschikking hebben, zowel voor het helen van de mensheid als voor het in gang zetten van veranderingen in bewustzijn. 
De stem is de spiegel van ons innerlijk universum. Het is net zo uniek als onze vingerafdruk en reflecteert onze persoonlijke en collectieve verhalen. Ons lichaam draagt de herinneringen in zich van iedere ervaring die we opdeden in ons leven; dit zijn als opnames van verschillende klank frequenties. De menselijke stem overtreft alle andere healing-instrumenten omdat het een ziel heeft en omdat het de spirituele resonantie is van de persoon die de klank draagt. Ik geloof er in dat onze stem een afdruk van onze ziel in zich draagt waar we, vanaf onze geboorte, naar gezocht hebben – een codering die ons verhaal, onze overgeërfde wortels in zich draagt.

Karina Schelde, New Zealand, founder of the Soul Voice method.

Kijk voor meer informatie over Soul Voice® en Karina Schelde
op de website van Soul Voice® International


Soul Voice® is een in Europa geregistreerde methode onder nummer ETCM Reg TM #006739528