* Interview en sessie met Harm Edens voor Gelderse Koppen:
https://youtu.be/BbnEwWxr8E

In een 1 op 1 sessie stimuleer ik mijn clienten om in contact te treden met de wijsheid van zijn of haar eigen lichaam. Dit houdt in dat je naast dat je klanken maakt of ontvangt we altijd eerst een diepgaand coachingsgesprek zullen hebben.
Ik zorg vervolgens voor een veilige bedding waarin jij je vrij kan voelen om je klanken te maken of klank te ontvangen en waarin al je gevoelens er mogen zijn en geuit kunnen worden. Tijdens een sessie werken we zowel met harmonische als dissonante klanken. 

Een Voice Medicine sessie kan behulpzaam zijn bij fysieke, emotionele en energetische klachten. Door klanken te geven en/of te ontvangen, te luisteren naar jezelf, de helende klanken toe te laten in je lichaam en energiesysteem komen gaandeweg antwoorden op vragen, lossen fysieke en emotionele blokkades op en zijn levens bepalende overtuigingen te keren. Werken met de stem brengt je weer terug naar je Natuurlijke Zelf. Zoals je in essentie bent, authentiek. Zonder laagjes, maskers, beschermingsmechanismen die je niet meer dienen, in alle eenvoud.
Durf te (laten) zien en te leven wie je in wezen bent!

Als ik een soundhealing geef verbind met de disharmonie in het lichaam van mijn client en geef daar stem aan. Ik bedenk niet er uit mijn mond gaat komen, ik open simpelweg mijn mond en via mij komt de disharmonie naar buiten. Ik verklink dus als het ware de blokkade, pijn of emotie die vast zit in de celstructuur van mijn client daarmee ruimte gevend aan het systeem om zich vervolgens te vullen met die kwaliteiten die wezenlijk en nodig zijn om weer in balans te komen waardoor de kristalstructuur weer in harmonie kan komen. Wat ik waarneem tijdens een soundhealing is dat de dissonante klanken dus niet in het lichaam gaan maar er als het ware uit komen. De klanken die ik maak zijn ook altijd zeer herkenbaar voor mensen. Ik hoor ook altijd dat het ‘schoon’ is door de boventonen die dan spontaan te horen zijn zonder dat ik ze bewust maak. Alsof de natuurlijke orde weer spiralend kan stromen.

Kosten zijn €120 voor een losse sessie van 1,5 uur (incl 21% BTW).

Ja, ik wil graag een sessie bij jou boeken.