Momenteel staan er nog geen workshops gepland. 

  Testimonials

Allereerst ben ik heel blij verrast over de manier waarop jij je retreats aanbied, en hoe je helemaal in de flow overgeeft aan het zelf-organiserende wat vrij kan spelen in de container die je in je levens-ervaringen hebt opgebouwd.

Het werk wat je aanbiedt voelt daarom ook als gegoten voor jou als facilitator en ziel, wat echt zoooo inspirerend is. Het is als een warm bad waar ik me volledig over kan geven en helemaal open kan staan voor wat er van me gevraagd wordt.

In het gevoel van veiligheid en nieuwsgierigheid wat je op een hele natuurlijke manier opwekt in mensen ontstaan er wonderen en bloeit er magie.

Het heeft me heel veel gebracht en vooral ook samen met anderen die met hun stem bezig zijn voelt het als een soort familie die met hun stem de aarde naar een hoger niveau tilt.

Elke dag werd ik verheugd wakker en ging ik helemaal voldaan vroeg slapen, om me weer op te laden met de transformaties die tijdens mijn tijd in het onderbewuste (dromen) door bleven gaan. Zoals dit retreat wil ik altijd wel leven.

Hoe Joyce dit neerzet is daadwerkelijk de container om je helemaal veilig te voelen zodat groei, bloei, doorbraak en transformatie als vanzelfsprekend en heel natuurlijk plaatsvindt.

Ik kan dit iedereen aanbevelen die voelt dat hun stem tot veel meer in staat is dan alleen woordjes herhalen.
Echt geweldig.
Heel dankbaar voor deze reis, en ik bewandel ‘m graag vaker, met een andere groep mooie mensen.
Dank je wel Joyce! 

Maurice Spees

 

T stroomt stroomt stroomt
In alle rust mag ik voelen
En geven aan moeder
En zus
En vrienden
Liefdesbrieven en tranen Van geluk en dankbaarheid
Zomaar Op deze koude natte maandag In April
Wat t ook moge zijn
T werkt
En voel me één
Trilling
Liefde

Elly