Een 1 op 1 sessie kan behulpzaam zijn bij fysieke, emotionele en energetische klachten.
Dit kan in de vorm van (adem)coaching, een stemsessie, tafelopstelling, reading of een systemische tarotlegging.
Wat we precies gaan doen tijdens een sessie is afhankelijk van jouw vraag of eventuele wens.

Coaching
Eigenlijk begint elk traject met een coachings gesprek. Om te kijken wat jij nodig hebt om je energie weer te laten stromen, je veilig te voelen, jouw unieke kracht aan te boren of wat het dan ook is waar jouw behoefte ligt. Samen kijken we welke werkvormen het beste passen. Mijn competentie ligt in energetisch werken, ik kijk met je mee waar de energie wel en niet stroomt en wat er nodig is om weer in de ‘flow’ te komen. Maar…ik ga het niet voor je doen, een traject bij mij gaat wat opleveren als jij bereid bent om eerlijk naar binnen te kijken en te doen, of te laten, wat nodig is.

Stemsessie
Een stemsessie kan behulpzaam zijn bij het klank geven aan dat wat je bewust dan wel onbewust hebt opgeslagen in jouw lijf. Denk daarbij aan niet geuite emoties vanwege persoonlijk trauma. Dat wat voor ons te overweldigend is, of als kind was, kan naar binnen slaan en heeft daarmee invloed op onze emotionele en mentale gesteldheid. Bewuste en onbewuste overtuigingen kunnen ontstaan. Onze stem is een krachtig medicijn waarmee we deze innerlijke blokkades kunnen onderzoeken en doorbreken.
Mijn opleiding en jarenlange ervaring die ik had als teacher en practitioner in de Soul Voice® methode heeft mij een stevig fundament gegeven waarmee ik jou een veilige bedding kan bieden om die emoties te kunnen uiten waar je wie weet angst voor voelt. 

Tafelopstelling
Vaak kom ik in een sessie thema’s tegen die trans persoonlijk zijn. Een tafelopstelling kan dan handig zijn in dat moment. Bij een tafelopstelling worden desbetreffende familieleden gerepresenteerd door poppetjes. Het is wonderbaarlijk hoeveel inzicht een tafelopstelling kan geven. Daarnaast kan het zijn dat ik je naar aanleiding daarvan zal aanraden om een opstelling in groepsverband te doen mocht dat nodig `zijn. Om ook daadwerkelijk de stem van jouw voorouders te kunnen horen en de informatie die zij voor jou hebben als het gaat over datgene wat dient te worden ingesloten zodat jouw leven weer kan gaan stromen.

Reading
Het kan behulpzaam zijn om iemand die helemaal niets van jou weet eens te laten ‘lezen’ wat jouw wezen laat zien als het gaat over bepaalde levensvragen en keuzes waar je voor staat.

Systemische tarotlegging
Een systemische tarotlegging kan inzichtelijk maken als het gaat over levensbepalende keuzes of vragen die je hebt. Daar waar je het overzicht kwijt bent of het gevoel hebt dat iets je blokkeert waar je geen zicht op hebt. 

Kosten 
Kosten zijn €120 voor een losse sessie van 1,5 uur (incl 21% BTW).

Lokatie
Hof van Moeder Aarde, Neede