Crowdfunding boek

De Roep van de Wilde Vrouw

Jaaaaa, mijn boek is na twee jaar schrijven eindelijk klaar om gedrukt te worden en nu heb ik jouw hulp hard nodig! Ik geef mijn boek namelijk helemaal in eigen beheer uit. Naast dat ik natuurlijk de inhoud heb geschreven, zelf het schilderij voor de kaft geschilderd heb en daarna de kaft heb ontworpen. Arjan heeft daarnaast het nodige redactiewerk verricht waarna ik het binnenwerk zelf heb opgemaakt.

Om de drukkosten te kunnen bekostigen wil ik graag zoveel mogelijk boeken in de voorverkoop verkopen. Vandaar dat ik deze webwinkel heb gemaakt, inderdaad ook zelf gemaakt, om het jullie zo makkelijk als mogelijk te maken om mij te steunen.

Het is een flinke pil geworden, 376 pagina’s. Ik laat haar als luxe hardcover de wereld in komen met een handig leeslintje erin. Voor €39,50 heb je dit prachtige naslagwerk in huis. Mocht je je boek op Hof van Moeder Aarde ophalen dan kun je kiezen voor de optie Lokaal afhalen en betaal je geen verzendkosten.
Naast dat je 1 boek kunt aanschaffen kun je met oplopende korting ook meerdere boeken aanschaffen.
Vanaf twee boeken hoef je geen verzendkosten te betalen met code UXMVWT2J
Kun je meteen mijn vorige boek ‘De Stem van de Godin, leven volgens de maancyclus’ mee bestellen.
Daarnaast kun je me ook boeken voor je huiskamer of locatie om een lezing met performance te geven of een hele dag inhuren voor een Wilde Vrouw Workshop. Kortom, genoeg mogelijkheden om mij te steunen en je krijgt er dus heel wat moois voor terug.

Alvast bedankt voor je bijdrage
Liefs Joyce

Toont alle 6 resultaten