ŌlieHeks

uit ‘De Roep van de Wilde Vrouw’:
“Naast de macht van de kerk kwam ook de macht van de pharmacie op 
gang. De vrouwen die eerder in hoog aanzien stonden vanwege gedegen kruidenkennis en de praktische toepassing daarvan werden verdacht vanaf het moment dat mannen het beroep van arts gingen uitoefenen. Kruidenvrouwen en zeker ook vroedvrouwen werden vervolgd. Ondanks de vervolging bleven vrouwen hun beroep uitoefenen. In Zuid Amerika zijn de curandera’s (genezeressen) nog lange tijd vervolgd. In deze tijd is er eigenlijk op een bepaalde manier nog steeds een voor velen onzichtbare ‘heksenjacht’ gaande. Mensen die graag met de helende kracht van planten werken om de gezondheid te ondersteunen, zoals ik dat doe met pure etherische oliën, mogen zich wettelijk, op straffe van hoge boetes, niet uitspreken als het gaat over de werking hiervan. Planten zijn niet te patenteren en zijn daarom een stevige concurrentie voor de farmaceutische industrie. De hetze tegen planten werkt zo goed dat twee collega’s van mij bedreigingen kregen in de trant van: “Vrouwen zoals jullie moeten ze dood maken, het zou goed zijn als ze de brandstapel weer invoeren.” Serieus… Ik merk dat ik er weer koud van wordt als ik dit opschrijf… Blijkbaar zijn er nog steeds mensen die niet begrijpen, of erger nog, die niet willen begrijpen hoe onmenselijk het is wat natuurgenezers is aangedaan. En met dit soort bedreigingen eigenlijk nog steeds wordt aangedaan. Ik snap dus heel goed waarom ik me met regelmaat inhoud dit werk te delen, en tegelijkertijd geeft het me juist een extra stimulans. Waar weerstand is, is kracht, schreef ik eerder. Dus vanaf nu noem ik mijzelf ‘de ōlieheks’…

Joyce Hellendoorn

Ik ben al jaren een enorme fan van de etherische oliën en aanverwante producten van dōTERRA. Ik sta volkomen achter het product en achter de werkwijze van dit bijzondere bedrijf. Bij deze oliën weet ik namelijk zeker dat ik een absoluut puur en daarmee therapeutisch product in handen heb. Het is dan ook de enige etherische olie die ik in mijn eten en drinken verwerk.

Ik kan er hier heel uitgebreid over gaan vertellen maar je kunt de oliën eigenlijk het beste zelf ervaren. Ik ben altijd in voor een ervaringsworkshop bij jou thuis of een 1 op 1 gesprek mocht je serieus geïnteresseerd zijn. Kijk voor meer informatie over de werkwijze van dōTERRA op de ‘Source to You’ website

Mocht je het bedrijf en het product al kennen en graag klant bij mij worden, via deze link kun je per direct een eigen account aanmaken en het Home Essentials pakket bestellen waarin alles zit wat jij nodig hebt voor je dagelijkse ondersteuning van je gezondheid. Mocht je een andere bestelling willen doen dan is deze eenvoudig aan te passen.

Tevens heb ik momenteel ruimte voor het begeleiden van nieuwe bouwers mocht jij serieus geinteresseerd zijn om zelf deze producten te willen verkopen. Maak gerust een afspraak met me over de mogelijkheden.