Gipsy Celebration

Een zinderende Zang Zomerweek die ik samen met Janina Stopperka zal geven.

We zullen meerstemmige traditionele Roma liederen uit diverse culturen gaan zingen. De reizende Roma hebben invloed gehad op de culturen van de landen die ze bereisden of waar ze zich uiteindelijk vestigenden dus we zullen ook diverse Roma muziekstijlen volgen.

De geschiedenis van de Roma is geen gemakkelijke. Muziek was, en is nog steeds, een manier om emoties te uiten en trauma te kunnen verwerken. De manier waarop Roma zingen is daarom rauw, vol gevoel en recht door zee. Naast dat we dus liederen gaan zingen zullen we je ook meenemen in diverse stem oefeningen die maken dat je gegrond vanuit je bekken gaat zingen. Tevens zullen we je meenemen in de geschiedenis van de Roma door middel van verhalen en films zodat we de cultuur beter kunnen gaan begrijpen en onze zang als een ode aan hen kunnen gaan brengen.

Zing met ons mee!

 

Data: 17 – 23 augustus
Lokatie: Hof van Moeder Aarde, Neede
Prijs: €295 exclusief overnachting en maaltijden.

Tot 1 april early bird korting van maar liefst 30 euro!

17 augustus starten we om 19.30 uur met de openingscirkel. Je bent al vanaf 15 uur van harte welkom op de camping of in de groepsaccommodatie.

In de ochtend zingen we van 10.00 tot 13.00 uur
‘s Middags is er geen programma en ben je dus vrij om lekker te rusten, te wandelen of te zwemmen.
In de avonden zullen we een keer een film over Roma draaien, kan er gedanst worden en zal er een muziek optreden in het amfitheater zijn.
22 augustus zullen we in de avond daar zelf een wervelend optreden verzorgen met daarna heerlijke dansen.
23 augustus eindigen we van 10.00-11.30 met de sluitings cirkel.

Op Hof van Moeder Aarde is een fijn winkeltje waar je heerlijk vers biologisch eten kunt kopen. Het idee is dat je zelf of samen voor je eten zorgt. Jullie kunnen gebruik maken van de keuken van de groepsaccommodatie.

Overnachting boeken voor onze groepsaccommodatie of op onze camping kan ook via Hipsy, daar vind je ook de prijzen.

Liever in een van onze huisjes, woonwagen of yurts, kijk dan op www.hofvanmoederaarde.nl