Gipsy Celebration

Een zinderende Zang Zomerweek die ik samen met Janina Stopperka zal geven.

We zullen (meerstemmige) traditionele Roma liederen uit diverse culturen gaan zingen. De reizende Roma hebben invloed gehad op de culturen van de landen die ze bereisden of waar ze zich uiteindelijk vestigenden dus we zullen ook diverse Roma muziekstijlen volgen, van de Balkan tot Spanje en Portugal.

De geschiedenis van de Roma is geen gemakkelijke. Muziek was, en is nog steeds, een manier om emoties te uiten en trauma te kunnen verwerken. De manier waarop Roma zingen is daarom rauw, vol gevoel en recht door zee. We nemen je mee op reis. Zowel op reis met jouw eigen stem als door diverse culturen heen.

Naast dat we liederen gaan zingen zullen we je meenemen in diverse stem oefeningen die maken dat je gegrond vanuit je bekken gaat zingen. Tevens zullen we je meenemen in de geschiedenis van de Roma door middel van verhalen en films zodat we de cultuur beter kunnen gaan begrijpen en onze zang als een ode aan hen kunnen gaan brengen.

Zing met ons mee!

 

Data: 19 – 25 augustus
Lokatie: Hof van Moeder Aarde, Neede
Prijs: €245 exclusief overnachting en maaltijden.

Ochtendprogramma: 10.00-13.00 uur
‘s Middags vrij
Avondprogramma 20.00-21.30 uur

19 augustus starten we om 20.00 uur met de openingscirkel. Je bent al vanaf 15 uur van harte welkom op de camping.
24 augustus zullen we in de avond een wervelend optreden verzorgen in het ampitheater.
25 augustus eindigen we van 10.00-11.30 met de sluitings cirkel.

Op Hof van Moeder Aarde is een fijn winkeltje waar je heerlijk vers biologisch eten kunt kopen. Het idee is dat je zelf of samen voor je eten zorgt. Voor de avondmaaltijden hebben we een driepoot met kookpot beschikbaar die je boven het vuur kunt hangen waarop jullie samen kunnen koken.

Overnachting kan in een tentje op onze camping of in onze groepsaccommodatie.
Je kunt bij mij aangeven wat je wensen zijn.
Kijk voor prijzen van de camping op www.hofvanmoederaarde.nl
Prijs voor een gedeelde kamer (2 pers) in de groepsaccommodatie is 150 euro voor de hele week, voor een kamer voor jezelf betaal je 300 euro.