Awaken the Snake

Doe je mee?

Datum: zaterdag 13 april 2024
Tijd: 10.00-17.00 uur
Lokatie: Het Dorpshuis, Zeddam
Prijs: Tot 1 maart 95 euro early bird daarna 120 euro
Inschrijven kan via: https://hipsy.nl/shop/30615-awaken-the-snake

Deze keer zijn we in Zeddam, in het prachtige Montferland! Kom je van ver ,dan zijn er leuke B&B’s vlakbij de glooiende heuvels en bossen en kun je er een verwen- en genietweekend van maken. Een aanrader!

Soul Trance is een bijzondere combinatie van stemwerk en trance dans. Trance dans is een sjamanistische trancereis waarbij je geblindoekt danst waardoor je volledig met je aandacht bij jezelf en in je lichaam kunt blijven. Klank geven aan dat wat je tegen komt tijdens je reis is een bijzondere extra tool die je, samen met je beweging, kan helpen datgene door te laten stromen wat je blokkeert.

Awaken the Snake is Snakemedicine. De Slang is het symbool van transformatie, het afleggen van een oude huid die niet meer dient of waar je bent uitgegroeid. Maar de slang gaat nog over veel meer, het is dan ook een heel persoonlijke reis.

In de ochtend gaan we ons lichaam lekker in beweging brengen door middel van dans op de heerlijke muziek van Loylou van Asbeck. Daarna laat Joyce Hellendoorn je genieten van je eigen resonerende klanken. Voelen waar het niet stroomt en daar vervolgens klank aan geven. Dit alles neem je mee naar je trance dans.In de middag nemen we jullie mee in een meditatie waarin we onze innerlijke slangen in ons bekken activeren. Met deze energie nemen we jullie mee op reis. Door geblindoekt te dansen op de magische klanken van Joyce haar stem en de fantastische muziek die Loylou draait.

Joyce en Loylou zullen de dag starten met het voorlezen uit eigen werk, over de cultus rond de Slangengodin en iets delen over hun eigen verbinding met de slang.