Familie Opstellingen

What is lurking behind the family tree?

Ken je dat gevoel? Dat je er al vanalles aan hebt gedaan maar dat het zich maar niet lijkt op te lossen? Wat dan ook eigenlijk wat  jou tegenhoudt om volledig in je kracht, je potentie, je liefde, je levenskracht te gaan staan.
Kortom, je voelt dat iets je tegenhoudt maar je komt er maar niet achter wat…

In dit geval zou je best weleens met een verstrikking in jouw familiesysteem te maken kunnen hebben.
Elk familiesysteem, ja echt elk familiesysteem, heeft te maken gehad met trauma, oorlog, invloed van de kerk, onbalans in man-vrouw thema’s, en wie weet wat nog meer. Alles wat verzwegen, ontkend en uitgesloten is wil alsnog graag gezien en gehoord worden en dat uit zich dan in een zogenaamde ‘verstrikking’ met de nazaten. Met behulp van representanten in een opstelling van jouw thema wordt dat waar je mee bent verstrikt zichtbaar en kan vervolgens oplossen doordat het is gezien en gehoord. Waarbij ‘de naakte waarheid’ in liefde en compassie aanschouwen de belangrijkste ingrediënten zijn.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij mijn lief Arjan Verschuur die maandelijks opstellingen geeft op onze mooie plek Hof van Moeder Aarde in de Achterhoek. Je kunt via onderstaande link nog veel meer lezen over opstellingen op zijn website. Aanmelden kan bij mij via een contact formulier ovv familieopstelling.