!BòóS!

Een workshop, neeee playshop speciaal voor vrouwen die ik samen met Carianne Keus geef. 

Vrouwen en boosheid, het is namelijk een dingetje…
Velen van ons hebben geleerd dat boosheid niet vrouwelijk is, niet gewenst is, zelfs gevaarlijk en vernietigend is, of wat je dan ook hebt zitten rond dit thema, boosheid lijkt er vaak niet te mogen zijn. Onderdrukking van boosheid kan depressie veroorzaken omdat we in feite onze levenskracht onderdrukken. En soms zijn we er zo aan gewend dat we het niet eens doorhebben, lekker kalm, niks aan de hand, ‘ik ben nooit boos’.

Tijd om haar wakker te maken dus, onze boosheid en daarmee de Roep van de Wilde Vrouw. Zolang je nog bang bent om deze misschien voor jouw gevoel oncontroleerbare kracht vrij te laten is deze workshop echt iets voor jou. En nee, we gaan niet in het wilde weg zo maar schreeuwen. We gaan een diepe verbinding met ons lichaam maken, onze diepe gronding en onze oerkracht voelen.

Wat gaan we doen?

Warming up klank oefeningen
Heerlijk dansen om aan te komen in het lichaam met als ingrediënten; gronding, grenzen, lekker lelijk mogen zijn, ruimte innemen en ook heel dicht bij jezelf zijn.
We gaan ‘werken’ met focussen en inquiry.
Stoeien met je eigen en elkaars innerlijke tijgertjes
Lekker woest tekenen en natuurlijk…
Boosheid uitleven en elkaar daar in zien en steunen, maar dan wel op een heeeele lekkere manier, in de dans.
Natuurlijk laten we iedereen gegrond en wel weer naar huis gaan door middel van elkaar naar wens aan te raken, massage van voeten, hoofd of full body, knuffel, nog even een stoeipartij, het is aan jou, jouw feestje.

Kortom…
Daar wil je toch bij zijn?

Waarom zou je dit doen?

Gewoon om een fijne dag met leuke vrouwen te hebben.
Maar vooral om wat tools mee naar huis te nemen om zo nu en dan eventueel opgespaarde boosheid lekker af te kunnen voeren.
Datum

23 mrt

Tijd

10.00-17.00 uur

Lokatie

Hof van Moeder Aarde, Neede (de Achterhoek)

Prijs

Deze ene keer een vrije gift met een minimum van 50 euro